Cum ne puteti ajuta?

Știm bine că cei mici, copiii, se bucură și la o pătrățică de ciocolată, pe care tu i-o poți oferi donând bani, sau chiar ducând-o personal, împreună cu alte lucruri (haine, jucării, alimente) indiferent că sunt noi, sau au fost deja folosite.

Orice ajutor este bine primit, iar un simplu gest, poate aduce sute de zâmbete. Poți face un copil, un bătrân sau o întreagă familie să zâmbească, să le luminezi viața cu o rază de speranță.

3

Puteti sa ajutati facand donatii direct pe conturile noastre

 

  1. Cont Ron – RO45BTRLRONCRT0435895701
  2. Cont Euro – RO92BTRLEURCRT0435895701

SWIFT: BTRLRO22
CUI: 38847178

Puteti dona si cu Pay Pal sau cu cardul.

Apasand pe butonul “Donate” veti intra direct pe site-ul PayPal, noi nu inregistram nici o informatie pe site-ul nostru.

Persoanele fizice și persoanele fizice autorizate pot dona 2% din impozitul pe venit

 

Persoanele fizice și persoanele fizice autorizate care obțin venituri impozabile au posibilitatea să direcționeze doi la sută (2%) din impozitul pe veniturile obținute în anul anterior către o entitate nonprofit.

Formularele pot fi  depuse online folosind serviciul ANAF – Spațiul Privat Virtual sau trebuie trimise prin poștă cu scrisoare recomandată, către Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a localității de domiciliu, până cel mai târziu în 31 iulie 2019. Această donație nu costă nimic!

Ce trebuie sa faceti?

  1. Descarca formularul 230
  2. Completeaza formularul
  3. Trimite formularul la Administrația Financiară (ANAF)

Toate donatiile vor fi folosite pentru a sustine si realiza proiectele in curs. Majoritatea banilor sunt folositi pentru a sustine educatia copiilor din centru si pentru a le oferi o masa calda in fiecare zi.